Intuitív és könnyen használható oktatási megoldás

Sok iskola használhat osztálytermi irányítási rendszert, de valójában ezek nem könnyítik meg a tanítási folyamatot. Az i3LEARNHUB programban mind a tanárok, mind a diákok egy kattintással elindíthatják az élő vagy online órákat, és nincs szükség kiegészítő eszközökre sem.

 

A digitális tartalom legegyszerűbb módja a diákoknak

Az i3LEARNHUB egy plug & play, felhőalapú oktatási platform, amelyhez csak internetre van szükség, és nem kell külön szoftvert vagy kiegészítőket telepíteni a számítógépére. Az órákhoz csak a Google Chrome böngésző és a Wi-Fi kapcsolat szükséges.

OnAir, a legegyszerűbb út az online tanításhoz

Az új i3LEARNHUB OnAir funkció lehetővé teszi a tanárok számára, hogy élő órákat vegyenek igénybe. Az „élő” foglalkozással a tanárok az általuk használt tartalmat egyidejűleg sugározzák azt a világ bármely pontjára, a csatlakozó hallgatók számára.

Alkosson és ossza meg

Készítsen feladatokat különböző szinteken, és ossza meg őket külön-külön a hallgatókkal az i3LEARNHUB-on vagy a Google Classroom-on

Dolgozzanak együtt ugyanazon a táblán

Hagyja, hogy az egész osztály együtt dolgozzon ugyanazon a táblán, fizikailag vagy digitálisan.

Tanítson bárhol

Készítsen és tartson órákat bárhol és bármikor. Vonja be a hallgatókat, és ragadja meg figyelmüket a közvéleménykutatással, 1:1 arányú tanulás és az együttműködésen alapuló tanulás révén.

Izgalmas oktatási tartalom minden korosztály számára

Az i3LEARNHUB izgalmas tartalomkészítő erőforrásokat kínál, kezdve az együttműködésen alapuló digitális táblától a gazdag, digitális tartalom hatalmas könyvtáráig – amely kiterjesztett valóságot is tartalmaz és 3D-s tartalmakat

Szórakozzon és készítsen izgalmas feladatokat

Könnyen létrehozhat rengeteg feladatot saját szövegével és képeivel, és egyetlen gombnyomással megoszthatja azokat diákjaival.

Fedezzen fel új módszereket az unalmas tananyagok helyett.

Készítse el saját feladatait vagy nézzen szét a közösségben

Tanárként több ezer minősített órához férhet hozzá az i3LEARNHUB könyvtárban – mindezt INGYEN, oktatók által létrehozott adatbázisból.

Az i3LEARNHUB tartalmazza a vezető kiadók által létrehozott tartalmat is, így a tanárok izgalmas digitális források felhasználásával kelthetik fel a figyelmet és inspirálhatják a hallgatókat.

A Google Classroom használatával megoszthatja munkáját a diákokkal

Az i3LEARNHUB zökkenőmentesen integrálódik a Google Classroomba, hogy az órák és a fájlok megosztása a lehető legegyszerűbb legyen.

Egyszerű regisztráció és belépés i3FASTTRACK-al

A bejelentkezés és a megosztott munkamenetekben való részvétel nagyon egyszerű az i3FASTTRACK segítségével.

Csak olvassa be a QR-kódot, és jelentkezzen be i3LEARNHUB fiókjába.

Készítsen bármit, és mutassa meg az osztálynak az i3LENS segítségével.

Használja telefonját / mobilkészülékét úgy, mint egy dokumentumkamera, és egyszerűen ágyazza be a képeket az órai tevékenységekbe.

Az i3LENS-lel készített képeket automatikusan feltöltheti az i3LEARNHUB személyes galériájába, és használatra kész az órai tevékenységek során.

Vigyen szórakozást a terembe
Kiterjesztett valóság és iMO-LEARN

Büszkék vagyunk arra, hogy az iMO-LEARN néven ismert koncepció egyedüli szolgáltatója vagyunk, amely egy aktív ülőkocka, melynek célja az aktív mozgás elősegítése az osztályban.

Mozgásérzékelő modullal felszerelt iMO-LEARN képes kommunikálni az i3LEARNHUB szoftverrel, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy kihívásokkal teli feladatokban és tevékenységekben vegyenek részt, ha a kockákat különböző oldalaikra mozgatják.

Kibővített valóság eszközök

Az i3LEARNHUB az egyetlen olyan szoftver a világon, amely felismeri a fizikai eszközöket, például a háromszöget, az iránytűt és az vonalzót, és kombinálja a hagyományos és a digitális tanulási eszközöket.

Ez megkönnyíti a hallgatók számára az alak, méret és a geometriai elhelyezkedés körüli fogalmak megértését.

Próbálja ki ön is az ingyenes alap verziót

illetve ha nem kíván interaktív táblát vagy érintőképernyőt vásárolni örökös liszensszel, akkor válassza a bérelhető verziót a weboldalon:

Ingyenes próba

Aki már vásárolt az SKC-Solution Kft-től vagy hivatalos viszonteladó partnerétől I3-Technologies interaktív eszközt vagy i3LEARNHUB szoftvert, akkor a kapott liszenszkód segítségével ezen a linken tud regisztrálni:

Regisztráció

Kérdés esetén írjon a webshop@skc.hu címre